İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Bilim ve Sanat Merkezi

Mavi Okul Ağına Katıldık

Bakırköy Bilim ve Sanat Merkezi olarak, Avrupa Birliği onaylı Mavi Okul Ağında "Mavi Okul" olduk ve kurumumuzda "Mavi Bayrak" asmaya hak kazandık!

"Black Sea - ours and the whole world's’ problem" ( Karadeniz'in Ekolojik Sorunu - Bizim ve Tüm Dünyanın Sorunu) ve "Like a Fish Out of Water" (Sudan Çıkmış Balık Gibi) isimli iki değerli projemiz ile mavi okul olmaya hak kazandık. Bu projeler, Avrupa'da saygın bir yer edinen Blue School Members ağında dikkat çekerek, kurumumuza bu prestijli platformda temsil etme şansı kazandırdı.
Projelerimiz, denizleri koruma ve sürdürülebilir bir yaşamı teşvik etme amacını taşıyor. Projelere danışmanlık yapan kurum rehber öğretmenimiz Ayşe KÖSEOĞLU'na, destek sınıfı öğretmenlerimiz Murat TEKEL' e, Semra AKYOL'a ve projeye emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Bakırköy Bilim ve Sanat Merkezi ailesi olarak, bu projelerin geleceğe pozitif etkiler yaratmasını dört gözle bekliyoruz.

#membakirkoy #BlueSchools

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 04:02 - Görüntülenme: 73